Verkoop

 

Wilt u ook graag uw eigen plekje hebben bij ons op de camping ? Direct grenzend aan het Zwolse bos waar je mooie fiets en wandel route hebt.

Er zijn verschillende mooie jaarplekken vrij en ook zijn er een aantal stacaravans die te koop staan. 

 

Boswilg 159 | € 31.950,-

 

 

Kijk onder het tabblad fotoboek voor meer foto's of (klik hier) 

 

Mooie ruime onderhoudsvrije stacaravan met dubbel glas, alle leidingen zijn geïsoleerd en in de woonkamer staat een grote gaskachel. Ruime badkamer met douchehoek, twee tweepersoonsslaapkamers. Ruime inloop kast en veel opbergruimte in de stacaravan.  De stacaravan staat nu op een plekje maar kan verplaats worden naar een andere plaats die vrij is op de camping. (Dit is in de prijs inbegrepen)

 Struikheide 48 | € 6000,- (inclusief interieur / tuinmeubels / stageld 2018)

 

 

Kijk onder het tabblad fotoboek voor meer foto's of (klik hier)

 

 

Goed onderhouden stacaravan Willerby, 2 slaapkamers, douche, toilet en een wasmachine. Bij de stacaravan staat een tuinhuisje en er zijn twee zitplaatsen buiten. Er ligt een mooie veranda aan de stacaravan en u kunt mooi vrij en beschut in de tuin zitten. De prijs is €6000,- inclusief interieur, tuinmeubels en het resterende stageld van 2018. 

Boswilg 133 | €5500,-  (inclusief stageld 2018)

 

 

Kijk onder het tabblad fotoboek voor meer foto's of (klik hier)Goed onderhouden stacaravan met 2 slaapkamers, douche en toilet. Bij de stacaravan staat een tuinhuisje en er is een mooie terras aanwezig waar u lekker beschut kan zitten. De prijs is €5500,- inclusief interieur, tuinmeubels en het resterende stageld van 2018. 


 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie.

3w Media