Verkoop

 

Wilt u ook graag uw eigen plekje hebben bij ons op de camping ? Direct grenzend aan het Zwolse bos waar je mooie fiets en wandel route hebt.

Er zijn verschillende mooie jaarplekken vrij en ook zijn er een aantal stacaravans die te koop staan. 

 

Fluitenkruid 93 | € 15000,-

 

Kijk onder het tabblad fotoboek voor meer foto's (of klik hier)

 

Mooie goed onderhouden Santana stacaravan met grote veranda, onlangs helemaal opnieuw afgekit, op de veranda zit een nieuw dak, douchebak en kranen onlangs vernieuwd. Kortom een zeer goed onderhouden caravan ! Tevens zit er een grote schuur bij. Op de plek is zowel zon als schaduw. De caravan heeft 3 slaapkamers, waarvan 2 met een 2 persoons bed en daarvan 1 waar je 2 losse bedden van kan maken. In 1 ruimte kan een stapelbed geplaatst worden (is nu opbergkamer) stapelbed is aanwezig. Een nette douche met wc en een flinke keuken met veel opbergruimte. De caravan is 10 meter lang en 3.1 meter breed. De plaats is ongeveer 200 vierkante meter. Vanaf de plaats staat u met een paar minuten op de heide waar een honden losloop gebied is.

 Struikheide 48 | € 6000,- (inclusief interieur / tuinmeubels / stageld 2018)

 

 

Kijk onder het tabblad fotoboek voor meer foto's of (klik hier)

 

 

Goed onderhouden stacaravan Willerby, 2 slaapkamers, douche, toilet en een wasmachine. Bij de stacaravan staat een tuinhuisje en er zijn twee zitplaatsen buiten. Er ligt een mooie veranda aan de stacaravan en u kunt mooi vrij en beschut in de tuin zitten. De prijs is €6000,- inclusief interieur, tuinmeubels en het resterende stageld van 2018. 

Boswilg 133 | €5500,-  (inclusief stageld 2018)

 

 

Kijk onder het tabblad fotoboek voor meer foto's of (klik hier)Goed onderhouden stacaravan met 2 slaapkamers, douche en toilet. Bij de stacaravan staat een tuinhuisje en er is een mooie terras aanwezig waar u lekker beschut kan zitten. De prijs is €5500,- inclusief interieur, tuinmeubels en het resterende stageld van 2018. 


 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie.

3w Media